Krátké zprávy

Zobrazeno 11 až 17 z celkem 17 článků.
Volejbal Ústí nad Labem

Sportovní prohlídky

Nezapomeňte zkontrolovat platnost sportovních prohlídek. Většina prochází v červnu (nebo do začátku září). Zajistěte si termín na EUC klinice - už nyní volno až v září/říjnu. Nový posudek nahrajte do profilu hráčky.

Volejbal Ústí nad Labem

Již tento pátek >>> BUŘTOSMEČ 2023 <<<

Těšíme se na vás na naší tradiční klubové akci ke konci sezóny. 23.06.2023 od 17.00 h na hřišti v Malém Březně, přespání ve vlastním stanu možné! Hráčky, rodiče, sponzoři a všichni příznivci a přátelé jsou očekáváni :-)

Volejbal Ústí nad Labem

Stěhujeme se!!! Od září tréninky opět na adrese Stará 99

Již příští týden proběhne stěhování z našeho dočasného útočiště do nově zrekonstruovaných tělocvičen Gymnázia a SOŠ Dr. Václava Šmejkala

Volejbal Ústí nad Labem

Květnové přerozdělení hráček

Jako každý rok, dochází v květnu k přerozdělení hráček do tréninkových skupin a družstev, a to dle věku pro příští volejbalovou sezónu 2023/2024. K přerozdělení dojde k 15.5.2023. Od pondělí 15.5.2023 budou hráčky tedy trénovat již v nově vzniklých tréninkových skupinách. K modelaci tréninkových skupin/družstev dojde i v EOS. O tom, kam která hráčka od 15.5.2023 nově patří, v které dny a v jaké časy bude do 30.6.2023 trénovat - budou rodiče informováni ...

Volejbal Ústí nad Labem

Sportovně regenerační pobyt u moře

Po vyhodnocení ankety jsme se rozhodli nabídnout vám opět týdenní pobyt u moře v kempu Soline u Biogradu n.M. v Chorvatsku v termínu 7.-16.června 2023. Bližší informace jsou v klubové sekci EOS, kde se můžete přihlásit. Akce bude zrealizovaná pouze při dostatečném počtu přihlášených.

Volejbal Ústí nad Labem

Beach volleybalový kemp u moře?

Pracujeme na nabídce na červen 2023 (hlasujte v anketě na klubové zdi v EOSu zda jste pro Itálii - Bibione/Lignano či Chorvatsko - Biograd), více informací jakmile budeme mít k dispozici ceny.

Volejbal Ústí nad Labem

Šeky 2022

Podrobnosti k programu financování sportu najdete v sekci "Informace"